Digitalisering van uw technisch documentatie

Uw oude technische documentatie voldoet niet meer. Papier kost veel archiefruimte en het kan makkelijk kwijt of beschadigd raken. Het is ook lastig om met die papieren documentatie te communiceren met uw klanten, leveranciers of collega’s van andere afdelingen. Daarnaast heeft u een digitale versie van uw documentatie nodig om uw product, onderdeel, of machine te produceren.

Tegenwoordig gaat alles digitaal, maar niet iedereen heeft een CAD programma of het juiste personeel om de documentatie voor te bereiden. Daarnaast heeft bijna niemand tijd om alle oude documentatie van papier naar digitale versies om te zetten.

3D Arc is een CAD tekenbureau dat staat klaar om uw bedrijf te ondersteunen in digitalisering van uw technische documentatie.
Met onze kennis, ervaring en professionele CAD pakketten zoals o.a. SOLIDWORKS kunnen wij snel uw traditionele (papier 2D) documentatie naar zijn digitale versie in meest bewerkende formaten omzetten. Ook kunnen we 3D bestanden voorbereiden voor presentaties, 3D printen of verspanen.
Voor moderne CNC bewerkingscentra maken wij een DXF of DWG formaat, of 3D modellen van uw onderdeel.


Neem gerust contact met ons op via e-mail. Wij beantwoorden graag al uw vragen.